Kutha Malang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Malang kuwe kota sing ndhisike adhem lan ayem siki wis panas lan pengap. kota kiye terkenal dadi kutha pelajar. Kutha iki siki wis akeh mal-mal lan bangunan-bangunan perkantoran. nang malang akeh panggonan rekreasi sing maen maen kaya jawa timur park, sengkaling, tlogomas, lan lia liane.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.