Kupat glabed

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kupat glabed kuwe kupat utawa ketupat sing dipangan nganggo kuah/duduh kuning sing kental (glabed artine kental).

Menu: kupat, tempe goreng, kuah glabed, bawang goreng, kerupuk (bahan tepung budin), sate ayam / sate kerang.

Kupat glabed biasa didol nang Alun-Alun kota Tegal.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Panganan Banyumasan