Kebon Kewan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prakata[sunting | besut sumber]

Kebon Kewan kuwe enggon kewan sing dipiara nang lingkungan buatan nggo tontonan masyarakat umum.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]