Kategori:Bandar udara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bandar udara utawa bandara (uga populer disebut nganggo istilah basa Inggrise airport) kuwe sawijining panggonan sing uwis ditetukna nggo lepas landas lan mendarat pesawat.

! Artikel utama kanggo kategori kiye yakuwe Bandar udara.

Subkategori

Kategori kiye nduwe 2 subkategori, sekang total 2.