Kali Juwana

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kali Juwana kuwi kali sing ono kang wilayah kabupaten Pati propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Kali ini wiwit ono soko sisih kidul kulon ketemu kali Lusi mengalir ngalor ngetan tekan laut Jawa ing lor kota Juwana. Kali iki diarani ugo kali Silugonggo.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.