Kabupaten Mandailing Natal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kabupaten Mandailing Natal yakuwe salah siji kabupaten nang propinsi Sumatera lor, Indonesia.