Kabupaten Humbang Hasundutan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kabupaten Humbang Hasundutan yakuwe salah siji kabupaten sing ana nang propinsi sumatera lor, Indonesia.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.