Jusuf Kalla

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Jusuf kalla yakuwe wakil presiden indonesia periode 2014-2019.