Justin Bieber

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Justin Bieber

Bieber, 2012
Lahir Justin Drew Bieber
1 Maret 1994 (umur 28)
London, Ontario, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Justin Drew Bieber (lair 1 Maret 1994) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]