John Goodman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
John Goodman

Goodman, 2014
Lahir Jonathan Stephen Goodman
20 Juni 1952 (umur 69)
Affton, Missouri, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Jonathan Stephen "John" Goodman (lair 20 Juni 1952) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]