John Goodman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
John Goodman

Goodman, 2014
Lahir Jonathan Stephen Goodman
20 Juni 1952 (umur 66)
Affton, Missouri, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Jonathan Stephen "John" Goodman (lair 20 Juni 1952) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]