Jeff Gordon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jeff Gordon

Jeff Gordon (babar 4 Agustus 1971 di California, Amerika Serikat) kuwe tukang balap NASCAR. Dirina ngagabung sareng tim Hendrick Motorsports. Dirina merupakan juara NASCAR taun 1995, 1997, 1998 dan 2001.. Dirina memulai debut NASCAR taun 1990 sareng tim Connerty Racing.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.