Jason Bateman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Jason Bateman
Lahir Jason Kent Bateman
14 Januari 1969 (umur 48)
Rye, New York
Pekerjaan aktor

Bradley Cooper (lair 14 Januari 1969) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]