Jason Bateman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jason Bateman
Lahir Jason Kent Bateman
14 Januari 1969 (umur 53)
Rye, New York
Pekerjaan aktor

Bradley Cooper (lair 14 Januari 1969) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]