Hawaii

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Hawaii
Lambang Hawaii

Hawaii yakuwe salah siji negara bagian Amerika Serikat.