Menyang kontèn

Happy Asmara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Happy Asmara

Jeneng asli Heppy Rismanda Hendranata
Jeneng liya Happy Asmara
Happy Rism
Queen of Ambyar
Lair 10 Juli 1999 (umur 25)
Kediri, Jawa Wetan, Indonesia
Kebangsaan Indonesia
Kota Wargawan Jawa
Tempat Kota Kediri, Jawa Wetan
Pegawean Penyanyi, Pencipta Lagu
Dipengaruhi Eny Sagita, Didi Kempot
Orang tua Hendro Siswantoro
Dwi Yuslianti

Happy Rismanda Hendranata utawi biasa diceluk Happy Asmara[1] (lair nang Kediri, 10 Juli 1999; umur 25 taun) salah sawijine penyanyi dangdut saka Indonesia. Happy dadi kondang sawise nyanyi tembang sing judule "Tak Ikhlasno" lan "Dalan Liyane".

Diskografi[sunting | besut sumber]

Single[sunting | besut sumber]

Judul Tahun Pencipta Lagu Video
"Salah" 2019 Happy Rism Music Video
"Tak Ikhlasno" Happy Rism Music Video
"Balik Kanan Wae" Faudzi Ahmad Music Video
"Ojo Geton" Happy Rism X Desti Arindi Music Video
"Kebal Kelaran" 2020 Happy Rism X Desti Arindi Music Video
Lirik Video
"Sampun Lilo" Happy Rism Music Video
"Bahagiamu" Happy Rism X Ferry Pratama Music Video
"Iri Bilang Boss" Happy Rism X Bayu G2B Video Music
"Wes Tatas" Vicky Prasetyo X Happy Rism Music Video
"Purik" Heru Sonata Music Video
"Ojo Dadi Pecundang" 2021 Bayu G2B Music Video
"Tak Warahi Carane" Happy Rism Music Video

Rujukan[sunting | besut sumber]