Gunung Bromo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Gunung Bromo yakuwe salah siji gunung berapi sing aktif nang pulau Jawa. Gunung kiye ana nang perbatasan Kabupaten Probolinggo, Kabupaten Pasuruan, Kabupaten Lumajang, lan Kabupaten Malang ing Provinsi Jawa Timur. Gunung Bromo duwure 2.392 meter ndl.