Gereja Yesus Sejati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Gereja Yesus Sejati ialah Gereja non-denominasi (mandiri) sing dibangun nang Beijing, RRC taun 1917. Gereja kiye molai dibangun nang Tiongkok sekitar taun 1900-an lan klebon kelompok Gereja-gereja Protestan, sing teologine sekang Gerakan Pentakosta.

Taun 1939, Injil dikhotbahaken ming Indonesia bar kuwe Gereja Yesus Sejati pun dibangun nang Indonesia.

Taun 1967, Paguyuban mancanegara Gereja kiye dibangun nang Los Angeles, Amerika Serikat. Kabeh anggota Gereja kiye ana kira-kira 1,5 juta anggota kesebar nang 5 benua.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.