Gambar:Masjid agung purbalingga.jpg

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Masjid_agung_purbalingga.jpg(214 × 321 piksel, ukuran berkas: 10 KB, tipe MIME: image/jpeg)

Ringkesan[sunting | besut sumber]

Gambar dari id

Jinis lisènsi[sunting | besut sumber]

.

Sajarah kaca

Klik nang tanggal/wektu kanggo ndeleng berkas kiye nang wektu kuwe mau.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
siki10 Juni 2016 09.48Miniatur nggo versi dong 10 Juni 2016 09.48214 × 321 (10 KB)Murbaut (Dopokan | kontrib)Gambar dari id
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.