Gabagen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Gambar wong kena gabagen.

Gabagen kuwe penyakit menular sing penyebabe virus saka genus Morbillivirus. Ciri-cirine kaya penyakit cacar, awake panas, metu jendil-jendil abang.






Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.