Fernando Alonso

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Fernando Alonso Díaz (utawa umum diundang Nando, babar 28 Juli 1981 di Oviedo, Spanyol) kuwe tukang balap Formula 1 ti Spanyol. Dirina ngagabung sareng tim Ferrari mulai awal taun 2010.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.