Fernando Alonso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Fernando Alonso Díaz (utawa umum diundang Nando, babar 28 Juli 1981 di Oviedo, Spanyol) kuwe tukang balap Formula 1 ti Spanyol. Dirina ngagabung sareng tim Ferrari mulai awal taun 2010.

Deleng uga[sunting | besut sumber]