Erosi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Erosi yakuwé .[1]


Delenga uga[sunting | besut sumber]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

  1. [referensi]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]