Erosi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Erosi yakuwé .[1]


Delenga uga[sunting | besut sumber]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

  1. ^ [referensi]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.