Dingklik & Jengkok

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Dingklik karo jengkok kiye fungsine padha baen kanggo njagong nang pedangan nang arepan kompor. angger dingklik lewih endep, jongkok biasane lewih dhuwur tinimbang dengklik terus wujude bunder. Angkutan nang Purwokerto krusine cokan ditambaih dengklik ben muatan penumpange lewih akeh.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


bali nang:

Pawon