Delman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Prakata[sunting | besut sumber]

Delman kuwe angkutan tradisional sing nganggo jaran sebagai penggerak keretane. Supire diarani kusir sing mesthi nyekel pecut kanggo ngontrol jaran ben gole mlaku utawa mlayu dadi bener.

Jenis Liya[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Angkutan Liyane