David Archuleta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
David Archuleta

David James Archuleta utawa kang luwih dikenal nganggo jeneng David Archuleta kuwe salah sijining penyanyi saka Amerika. David Archuleta lair tanggal 28 Desember 1990 ana ing Miami, Florida, Amerika Serikat.[1]. David Archulleta dadi juara loro American Idol wangsa pitu, sing dadi juara sijine David Cook. [1] Jeff Archuleta, bapake David Archuleta iku pemain terompet Jazz lan ibune kang duwe jeneng Lupe iku penyanyi kang nggedhekake lima anake ana ing swasana kang memadai kanggo ngajar musik.[2]

cathatan suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ 1,0 1,1 (Inggris)[1] (diundhuh tanggal 22 Maret 2011)
  2. ^ (Inggris) archuleta/biography (diundhuh tanggal 22 Maret 2011)