Cithakan:Ref label

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

[[#endnote_{{{1}}}{{{3}}}|[{{{2}}}]]]

Kanggo digunakna bareng karo {{Note label}}

deleng uga[besut sumber]