Cithakan:Ref label

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

[[#endnote_{{{1}}}{{{3}}}|[{{{2}}}]]]

Kanggo digunakna bareng karo {{Note label}}

deleng uga[besut sumber]