Cithakan:Note label

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

[[#ref_{{{1}}}{{{3}}}|^]] 

Kanggo digunakna bareng karo {{Ref label}}

Deleng uga[besut sumber]