Cithakan:Note label

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

[[#ref_{{{1}}}{{{3}}}|^]] 

Kanggo digunakna bareng karo {{Ref label}}

Deleng uga[besut sumber]