Cithakan:Prastawa énggal

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan:Prastawa énggal/Ndhuwur


Cithakan:Prastawa énggal/Sasi

Arsip sasi kiye[sunting | Sunting sumber]

Juni 2015