Cithakan:Prastawa énggal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan:Prastawa énggal/Ndhuwur


Cithakan:Prastawa énggal/Sasi

Arsip sasi kiye[besut sumber]

Desember 2016