Cithakan:Prastawa énggal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan:Prastawa énggal/Ndhuwur


Cithakan:Prastawa énggal/Sasi

Arsip sasi kiye[besut sumber]

April 2016