Cithakan:Patidekade/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara nganggo[besut sumber]

Kanggo taun Masehi : {{Patidekade|150}}

Pati abad kaping-2
<< 110-an • 120-an • 130-an • 140-an • 150-an • 160-an • 170-an • 180-an • 190-an >>
Deleng uga:
Kelairan miturut taun: 150-an

Tokoh sing séda nang taun 150-an.



Kanggo taun Sedurung Masehi : {{Patidekade|-150}}

Pati abad kaping-2 SM
<< 190-an SM • 180-an SM • 170-an SM • 160-an SM • 150-an SM • 140-an SM • 130-an SM • 120-an SM • 110-an SM >>
Deleng uga:
Kelairan miturut taun: 150-an SM

Tokoh sing séda nang taun 150-an SM.



Deleng uga[besut sumber]