Cithakan:Lairdekade

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cara nganggo[besut sumber]

Kanggo taun Masehi : {{lairdekade|100}}

<< 60-an • 70-an • 80-an • 90-an • 100-an • 110-an • 120-an • 130-an • 140-an >>

Tokoh sing lair taun 100-an.



Kanggo taun Sedurung Masehi : {{lairdekade|-100}}

<< 140-an SM • 130-an SM • 120-an SM • 110-an SM • 100-an SM • 90-an SM • 80-an SM • 70-an SM • 60-an SM >>

Tokoh sing lair taun 100-an SM.


Deleng uga[besut sumber]