Cithakan:Lair2/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara nganggo[besut sumber]

Kanggo taun Masehi : {{lair2|106}}

Kelairan 100-an
← 102 • 103 • 104 • 105 • 106 • 107 • 108 • 109 • 110 →
Deleng uga: Kelairan miturut taun: 106

Tokoh sing lahir nang taun 106.



Kanggo taun Sedurung Masehi : {{lair2|-106}}

Kelairan 100-an SM
← 110 SM • 109 SM • 108 SM • 107 SM • 106 SM • 105 SM • 104 SM • 103 SM • 102 SM →
Deleng uga: Kelairan miturut taun: 106 SM

Tokoh sing lahir nang taun 106 SM.



Deleng uga[besut sumber]