Cithakan:Jenis aksara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Cithakan kiye asale sekang cithakan List of writing systems nang Wikipedia Basa Inggris.

Sumber:sumber:

[gawe] Dokumentasi cithakan