Cithakan:Jenis aksara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Cithakan kiye asale sekang cithakan List of writing systems nang Wikipedia Basa Inggris.

Sumber:sumber:

[gawe] Dokumentasi cithakan