Cithakan:Jawa Wetan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Cithakan:Jawa Timur)
Mlumpat maring: navigasi, goleti