Cithakan:Disambig info

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cara nganggo[besut sumber]

Cithakan kiye digunakna kanggo ngwenehi informasi nek ana kemungkinan kaca sing nganggo istilah atawa kata sing pada karo kaca kuwe.

Conto:

Parameter[besut sumber]

  • {{{1}}} (opsional): jeneng kata sing dadi subyek disambiguasi. Nek ora diisi, nilai baku sing digunakna yakuwe {{PAGENAME}}.
  • {{{2}}} (opsional): jeneng kaca sing dituju kanggo ndeleng arti liyane. Nek ora diisi, nilai baku sing digunakna yakuwe {{PAGENAME}} (disambiguasi).

Deleng uga[besut sumber]