Cithakan:Deleng uga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cithakan kiye digunakna nggo nidhokna pranala maring artikel sing ana kaitané nang nduwure subbagian, misalé
{{deleng uga|Artikel}}, ngasilna:

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nggo pranala sing lewih sekang siji (paling akeh 15 pranala):
{{deleng uga|pranala1|pranala2}} hasilé dadi:

Deleng uga[besut sumber]