Cithakan:Alias negara 2

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

{{alias negara}} lan {{alias negara 2}} ngasilna jeneng negara. Angger nganggo {{alias negara 2}}, jeneng negarane ana pranala sing nuju maring artikel negara kuwe.

Cara nganggo[besut sumber]

  • {{alias negara|"kode negara"}}
  • {{alias negara 2|"kode negara"|"alias negara"}}

Kode negara kudu ditulis nggunakna aksara kapital.

Conto[besut sumber]

  • {{alias negara|ID}} → Indonesia
  • {{alias negara 2|ID}}Indonesia
  • {{alias negara 2|ID|RI}}RI

Deleng uga[besut sumber]