Menyang kontèn

Cithakan:Alias basa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

basa {{{1}}}

[gawe] Dokumentasi cithakan