Bumbu dapur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Bumbu Dapur kuwe bahan-bahan tambahan kanggo nggawe panganan. Panganan sing ditambaih bumbu dapur rasane dadi lewih nylekamin.

Werna-Werna[sunting | besut sumber]

  1. Uyah
  2. Mrica
  3. Trasi
  4. Brambang
  5. Bawang
  6. Jahe
  7. Kunyit (kunir)
  8. Kemiri
  9. Lada
  10. Pala


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


bali ming:

Pawon