Buenos Aires

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Buenos Aires

Buenos Aires yakuwe ibukota negara Argentina.