Brasília

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Brasilia yakuwe ibukota negara Brasil lan letake nang pusat negara kasebut ing a distrik federal sing diciptake kadi negara bagian Goiás.