Bradley Cooper

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Bradley Cooper
Lahir Bradley Charles Cooper
5 Januari 1975 (umur 43)
Philadelphia, Pennsylvania
Pekerjaan aktor

Bradley Cooper (lair 5 Januari 1975) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]