Biosfer

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Lapisan Biosfer kuwe bagian sisi njaba planet bumi sing bisa ndukung kehidupan. Lapisan kiye antarane lapisan udara, lemah uga banyu pokoke enggon sing bisa kanggo urip apa baen (kewan, tanduran, virus lyy).


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.