Biosfer

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lapisan Biosfer kuwe bagian sisi njaba planet bumi sing bisa ndukung kehidupan. Lapisan kiye antarane lapisan udara, lemah uga banyu pokoke enggon sing bisa kanggo urip apa baen (kewan, tanduran, virus lyy).