Bhre Tunjung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Bhre Tunjung duwe putra akeh antarane: Prabu Kertabumi utawa Brawijaya V, putra liyane ialah Raden Baribin.

Dadi Prabu Kertabumi karo Raden Baribin ialah sedulur seayah ning sejen ibu.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming: