Bhre Tunjung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bhre Tunjung duwe putra akeh antarane: Prabu Kertabumi utawa Brawijaya V, putra liyane ialah Raden Baribin.

Dadi Prabu Kertabumi karo Raden Baribin ialah sedulur seayah ning sejen ibu.


mBalik ming: