Bhinneka Tunggal Ika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bhinneka tunggal ika yakuwe semboyan negara Indonesia.