Bermuda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Bermuda
Lambang Bermuda

Bermuda yakuwe negara nang Benua Amerika.