Basa Jerman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Basa Jerman kuwe klebu rumpun basa Jermanik kulon, sing dituturna nang Jerman, Austria, Swiss, lan mayoritas wong Luxemburg lan Lichtenstein. Basa Jerman kiye uga dituturna sebage basa daerah/lokal nang Italia lor, Belgia wetan, wilayah Alsace lan Lorraine nang Prancis, lan Jutland kidul nang Denmark.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.