Basa Daerah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prakata[sunting | besut sumber]

Basa Daerah iku basa sing nang daerah tertentu, namung sing dimaksud nang kene basa nang daerah Indonesia. Basa Daerah lewih dikenal nang akeh wong dibanding basa resmine.