Basa Daerah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Prakata[sunting | besut sumber]

Basa Daerah iku basa sing nang daerah tertentu, namung sing dimaksud nang kene basa nang daerah Indonesia. Basa Daerah lewih dikenal nang akeh wong dibanding basa resmine.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.