Babagan Wadon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Ayu | Mode/Gaya | Dopokan | Seksologi | Biyung | Pawon

Jere, dunia wadon kuwe dunia sing paling unik karo kompleks malah ngalaih dunia bocah, apamaning dunia lanang.

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kaca Utama