Babagan Bocah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Bocah yakuwe manungsa sing esih cilik, biasane sing diarani bocah yakuwe umur antara limangtahun nganti telulas utawa padbelas tahun nek lewih sekang kuwe biasane diarani bujang lan seteruse wongtuwa.Dunia bocah kuwe kehidupan sing dilakoni bocah sing isine sebagian besar mengandung kegembiraan, imajinasi lan kreativitas.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik menyang: Kaca Utama