Asia Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asia Tengah Yakuwe bagian kang benua asia iring tengah, negara-negara sing ana nang asia tengah yakuwe kazhakstan, uzbekistan, turkmenistan, kyrgystan lan tadjikistan