Asia Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Asia Tengah

Asia Tengah yakuwe bagian kang benua Asia iring tengah, negara-negara sing ana nang Asia Tengah yakuwe Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Kirgiztan lan Tajikistan.