Anthony Cumia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anthony Cumia

Cumia, 17 Agustus 2007
Lahir 26 April 1961 (umur 61)
Elwood, New York, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena Opie and Anthony
Pasangan Jennifer Cumia (m. 1990; div. 2002)

Anthony Cumia (lair 26 April 1961) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]