Angry Birds

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Angry Birds yakuwé .[1]


Delenga uga[sunting | besut sumber]

Réferènsi[sunting | besut sumber]

  1. ^ [1]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.